0
Evroliga

FOTO: Twitter

VATUTIN O SUKOBU: ‘Nema rešenja za Majka Džejmsa!’

Objavljeno: 30.03.21 u 17:35

Neverovatno kako se sve brzo desilo!

Sukob između Dimitrisa Itudisa i Majka Džejmsa se desio drugi put ove sezone. Sjajni stručnjak ga je suspendovao, a evo šta je Vatutin imao da kaže.

‘Nažalost, trenutno ne vidim potencijal u zajedničkom radu sa Majkom Džejmsom. Majkov početni period u CSKA nije doneo poteškoće i zato je potpisan trogodišnji ugovor. Ove sezone je klub učinio sve da saradnja bude uspešna i da donese rezultate. Problemi koji su se pojavili, nisu mogli da se reše, pa smo morali da reagujemo u trenutku, ali ni tako nismo postigli stabilnost u timu.’ – rekao je predsednik CSKA i potom dodao.

‘Itudis je iskusan trener, koji je pun znanja, ima svoju perspektivu tima i kako da izgradi tim, odgovoran je za rezultat. Prema trenerskom osoblju, odluka o suspendovanju Majka je u potpunosti u interesu tima i verujemo da će sve biti kako treba. Istovremeno, ne treba demonizovati Majka, on je sjajan košarkaš koji je više puta doneo pobede i zadivio publiku spektakularnim akcijama. Dogodilo se da se situacija pretvori u nerešiv sukob. Nažalost, to nije moguće rešiti, što je vrlo tužno, ali bolje je to priznati, nego živeti sa nadom u neko čudo.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter