0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Protivnik je bio korektan 20 minuta!’

Objavljeno: 30.03.21 u 19:35

Lako je Crvena zvezda izašla na kraj sa IMT-om.

Dosta razloga za zadovoljstvo nakon meča imao je Dejan Stanković. Njegov tim je sa 3:0 savladao IMT i plasirao se u polufinale.

‘Protivnik je izgledao veoma korektno u prvih 20 minuta, kao što smo i zamislili. Posle toga smo već vodili sa 3:0 i bilo je jasno da ćemo ostvariti pobedu. Bilo je danas na terenu igrača koji su se vratili posle duže pauze kao što su Falko, Falćineli i Sanogo, koji su bili van stroja dug period. Takođe, Bakajoko se priključio timu i odigrao utakmicu danas. Zadovoljan sam prolazom, moglo je da bude u pojedinim trenucima na terenu, znam u kojim segmentima smo grešili i zbog čega. Iza nas je odmor, radili smo predano u ovom periodu i trebalo bi u ovakvom ritmu da završimo prvenstvo.’ – rekao je Stanković i dodao.

‘Šest igrača je trenutno u svojim reprezentacijama i nisam mogao da računam na njih. Meni je najvažnije da su svi zdravi i raspoloženi za igru. Videćemo šta će biti sa Milunovićem. Iskreno se nadam da je izašao na vreme iz igre. To je momak koji dosta znači celoj ekipi, kako na terenu, tako i u svlačionici. Zvezda uvek ima adekvatnu zamenu. Pankov će nam svakako biti na raspolaganju, jer se sutra vraća u normalni trenažni proces. Očekujemo da nam se priključe Ben, Kanga, Gavrić i Gajić. Svi ćemo biti ponovo na okupu. Ono što sam najviše želeo da svi momci budu spremni na kraju sezone da bismo mogli da rotiramo i igramo u visokom ritmu. Danas su momci „dodali benzina“ u noge, kako ja to volim da kažem. Idemo dalje.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter