1
Fudbal

FOTO: FSS

SRBIJA JURI PRVI BREJK U KVALIFIKACIJAMA: Termin je idealan, a evo kako će gledaoci iz naše zemlji moći da bodre ‘orlove’

Objavljeno: 30.03.21 u 09:40

Izabranici Dragana Stojkovića će odigrati poslednji meč u ovom reprezentativnom terminu…

Utakmica trećeg kola A grupe kvalifikacija za Mundijal između Azerbejdžana i Srbije igra se danas od 18 sati u Bakuu.

Tako će ‘orlovi’ posle pobede nad Republikom Irskom (3:2) i remija sa Portugalijom (2:2), pokušati da prvom pobedom na gostujućem terenu završe ovaj ciklus od tri utakmice.

Kao što je to bio slučaj tokom prethodnih utakmica, meč možete da pratite u direktnom prenosu na televiziji ‘Nova S’.

– Ovo što smo prikazali u poslednje dve utakmice je dobar putokaz, vidim i da su navijači zadovoljni. Mogu da obećam da ćemo se uvek boriti, igrati za gol više, biti tim koji uvek napada i ne boji se nijedne ekipe, uz sav respekt prema svima, istakao je selektor Dragan Stojković uoči ove utakmice.

Podsetimo, u A grupi, Srbija i Portugal imaju po četiri boda, tri ima Luksemburg, a Republika Irska i Azerbejdžan su bez bodova.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

  1. Zanima me kakva je situacija sa Andrijom Zivkovicem i Ademom Ljaicem jesu li oni izgubljeni za reprezentaciju jer mislim da nam tskav profil igraca nedostaje narocito kad Tadic ne moze vise ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter