0
Evrokup

FOTO: KK Budućnost

MILOJEVIĆ PRED BITAN DUEL: ‘Moramo da odgovorimo agresivno!’

Objavljeno: 30.03.21 u 18:23

Ekipa podgoričke Budućnosti se bori za polufinale Evrokupa!

U sredu od 18h sastaju se domaćin Monako i crnogorski predstavnik Budućnost. Reč je o trećem, a ujedno i poslednjem duelu ovog četvrtfinalnog para. Pobednik sutrašnjeg meča prolazi u polufinale Evrokupa!

‘Moramo da odgovorimo na agresivnu igru Monaka i da kontrolišemo skok. U prvom meču smo kontrolisali skok, u drugom smo dozvoli 20 ofanzivnih skokova. Ako hoćemo da dođemo do pobede, a hoćemo, moramo osnovne stvari da odradimo kako treba. Tu mislim na kontrolu izgubljenih lopti i kontrolu skoka. Kada kontrolišete te dve stvari onda imate osnovu da odigrate dobru utakmicu.’ – rekao je trener Milojević i dodao.

‘Očekuje nas najvažniji meč ove sezone. U Ljubljani nismo igrali na pravi način. Sigurni smo da možemo mnogo bolje. Dokazali smo da možemo da igramo bitne utakmice i vreme je da to opet pokažemo. Imali smo više vremena da pripremimo meč, a ključno je da kontrolišemo skok, da odgovorimo na agresivnost, da budemo pametni u napadu.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter