0
Fudbal

FOTO: Youtube/screenshot

LAMPARD PRONAŠAO NOVI ANGAŽMAN? Ostaje na ostrvu!

Objavljeno: 30.03.21 u 10:55

Engleski mediji prenose da je Ejdiju Bortrojdu odzvonilo na klupi mlade reprezentacije Engleske, a glavni kandidat da ga zameni je Frenk Lampard.

Očajno igra mlada reprezentacija Engleske na UEFA U21 Evropskom šampionatu, u prva dva kola doživeli su dva poraza, prvi od Švajcarske (1:0), drugi od Portugala (0:2), a poslednji meč u grupi igraju protiv Hrvata i prolaz dalje im visi o koncu pošto ništa od njih ne zavisi.

Novi neuspeh kalemi se na katastrofu od pre dve godine, kada su Englezi takođe ispali u grupi, osvojivši samo bod u tri utakmice. I tada je ekipu vodio Botrojd. Dakle, šansu za popravni je dobio, nije je iskoristio i razlaz je logično rešenje posle svega.

Britanski Telegraf piše danas kako je odlazak Ejdija Botrojda gotova stvar – njemu svakako ugovor ističe na leto – te kako je glavni favorit za njegovog naslednika Frenk Lampard, doskorašnji menadžer Čelsija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter