0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

BRUTALNI MINO RAJOLA: ‘FIFA ne treba da postoji!’

Objavljeno: 30.03.21 u 16:25

Zanimljiva izjava kontraverznog biznismena!

Miona Rajola je poznat kao jedan od ljudi sa najvećim uticajem u modernom fudbalu. Reč je o fudbalskom agentu, čiji igrači igraju u najvećim klubovima današnjice. Sada je dao veoma zanimljivu izjavu, čime je ‘pecnuo’ FIFA-u.

‘Mislim da FIFA ne bi trebalo da postoji. Moj san je, a nadam se da ću doživeti da to vidim, potpuno novi sistem, iskreniji. Kada imate skandale svake godine, to više nije slučajnost. To je obrazac, deo vaše DNK. Dakle, danas je veliko pitanje koji je smisao postojanja FIFA.’ – rekao je Mino i dodao.

‘Ne mogu da prihvatim da organizacija, čiji su čelnici u zatvoru, kontroliše moj život ili moje poslovanje. Neću to prihvatiti, oni nisu moji šefovi. Žele da regulišu stvari na način koji nije logičan, koji je protiv mojih principa. Boriću se za prava igrača, jer žele da im oduzmu moć. To neću prihvatiti.’ – zaključio je Rajola.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter