0
Fudbal

FOTO: Screenshot

BORJAN PROPUSTIO ISTORIJSKI MEČ: Reprezentatacija Kanade stigla do neverovatne pobede, dali su 11 golova! (VIDEO)

Objavljeno: 30.03.21 u 10:56

Nisu imali milosti prema rivalu…

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan se nije baš najbolje snašao u prethodnoj pobedi Kanade, ali u ovoj najnovijoj nije morao ni da izlazi na teren.

U nedavnoj pobedi Kanade 5:1 protiv Bermude, Borjan je bio u centru pažnje zbog greške iz koje je primio jedini gol, a sada on nije uopšte bio deo tima.

Nije bilo potrebe za tim, jer je Kanade savladala Kajmanska Ostrva sa 11:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru.

Ovo je najveća pobeda u istoriji Kanade, koja je uspela da u za njih nezapamćenom meču ‘napuni do vrha’ mrežu slabašnog domaćina.


(VIDEO:YouTube/OneSoccer)

Kanađnima nije bio potreban Borjan, ali ni njegova zamena Maksim Krepo jer Kajmanska Ostrva nisu uputila niti jedan udarac ka njegovom golu, dok su Kanađani čak 44 puta šutirali za 90 minuta igre.

Zanimljivo je da je jedini het-trik na meču delo rezerviste Luke Kavalinija koji je igrao samo poslednjih pola sata. Po dva gola su postigli Alfonso Dejvis, zvezda Bajern Minhena, kao i Mark-Entoni Kej. Po jednom su se u strelce upisali Kajl Larin, Dejvid Voterspun, Alister Džonston i Frenk Sturing.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter