0
Evropske lige

FOTO: Twitte/ Manchester City

BARSA DOBIJA PRVO POJAČANJE ZA NAREDNU SEZONU: Španac dogovorio ugovor na pet sezona!

Objavljeno: 30.03.21 u 12:10

Posle višemesečnih pregovora bliži se kraj, i kroz nekoliko dana Erik Garsija, fudbaler Mančester Sitija biće novo pojačanje Barselone. 

Defanzivac Sitija je ponikao u Barsi, i već neko vreme je poznato da je izrazio želju da se vrati u matični klub. On je već godinu dana u pregovorima sa Kataloncima, a naglasio je još na početku sezone da neće produžiti ugovor sa Sitijem.

Obostrana želja nikad nije bila sporna, otud su se oko visine plate i dužine ugovora vrlo brzo dogovorili. Prepreku je predstavljala visina obeštećenja, jer Katalonci su 20-godišnjaka želeli da ugrabe odmah, još letos.

Jedina preostala prepreka na putu ka Garsijinom povratku u Barselonu jeste bonus koji će španskom defanzivcu kao slobodnom igraču pripasti za potpis.

Mateu Alemani, novi sportski direktor katalonskog kluba, zadužen je da sa Garsijinim agentom Ivanom de la Penjom u narednim danima završi pregovore i zvanično potvrdi prvo pojačanje ove sezone za Katalonce.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter