1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

U LJUTICE BOGDANA TRLJAJU RUKE: Zvezda prodaje štopera, unosan transfer crveno-belih!

Objavljeno: 29.03.21 u 17:37

Novi rastanak sa crveno-belima…

Crvena zvezda bi mogla da prihoduje milion i sto hiljada evra od transfera Srđana Babića, prenosi portugalska ‘A Bola’.

Visoki štoper crveno-belih je na pozajmici u Famalikau, a partijama u ovom klubu je oduševio čelnike, koji imaju veliku želju da zadrže srpskog fudbalera.

Portugalski list prenosi da je Babić ubedio trenera Famalikaoa da je vredan svih para, koje su potrebne da klub izdvoji kako bi ga Zvezda pustila.

FOTO: FK Crvena zvezda

Babić se dokazao na terenu, odigrao je 25 zvaničnih duela, propustivši u prvenstvu samo gostovanje Belenenesa zbog žutih kartona.

Inače, nekadašnji svetski prvak sa orlićima u Zvezdu je stigao leta 2017. godine na jednogodišnju pozajmicu iz Real Sosijedada, a na kraju sezone crveno-beli su iskoristili otkupnu klauzulu u visini od 800.000 evra i zadržali defanzivca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

  1. bez ,ljutnje:osim 3kluba u portugaliji su svi transferi po par stotina hiljada evra,bar do pre 7 do 10g.pitati ZORANA STOJADINOVICA-ABID za detalje,da se ne nabacujete ciframa,najveci broj igraca dolazi iz juznebamerike za 50 do 150 000e- naefirmisani

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter