0
Košarka

FOTO: Twitter

SRPSKI DERBI U NBA PRIPAO JOKIĆU: Denver ubedljiv protiv Bogdanove Atlante! (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.21 u 09:25

Nagetsi su lako savladali Atlantu na svom terenu rezultatom 126:102 uz novi dabl-dabl Nikole Jokića. 

Dok je u ekipi Denvera Jokić bio odličan i postigao 16 poena uz 10 skokova i 8 asistencija, sa druge strane Bogdan Bogdanović je imao 9 poena u poraženom timu. Treba naglasiti da Jokić nije proveo ni minut na terenu u poslednjoj četvrtini.

Nema brige za Nagetse dok Jokić igra u MVP stilu. U srpskom derbiju u Koloradu Denver je pregazio Atlantu i tako nastavio odličnu sezonu.

Jokiću su falile 2 asistencije za novi tripl-dabl, ali kao što smo već napomenuli on nije igrao poslednju četvrtinu. Bogdanović je na terenu proveo 22 minuta i postigao je devet poena, od toga sedam u prve dve četvrtine, uz šut iz igre 4/9, za tri poena 1/3. Imao je i po jedan skok i asistenciju.

Kod Hoksa Trej Jang je sa 21 poenom bio najefikasniji košarkaš na meču. Italijan Danilo Galinari je postigao 14, a Džon Kolins 11.

U ekipi Denvera osim Jokića dvocifreni su bili Džamajkl Grin koji je sa 20 poena bio je najbolji strelac svog tima dok je Kanađanin Džamal Mari je postigao 17 poena. Novajlija u timu Nagetsa, pojačanje iz Orlanda, Aron Gordon, na debiju u novoj franšizi, imao je 13 poena za nešto više od 20 minuta na parketu i najavio da će biti veliko pojačanje u nastavku sezone. Dvocifreni učinak imali su Majkl Porter sa 15 i Vil Barton sa 12 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter