0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

REGION PRIČA O OVOM SKANDALU: Zbog proslave gola, Makedonac je izbačen iz reprezentacije (VIDEO)

Objavljeno: 29.03.21 u 21:45

Malo je preterao.

Selektor fudbalske reprezentacije Severne Makedonije, Igor Angelovski rekao je da Ilija Nestorovski neće igrati protiv Nemačke. Kako se navodi, on će taj meč propustiti zbog nedoličnog ponašanja, tačnije zbog sporne proslave gola.

Severna Makedonija je savladala Lihtenštajn rezultatom 5:0, Nestorovski je postigao gol iz penala, a onda je usledio šok. On je prišao kameri i nekome je uputio teške reči.

Ćutite pi**a vam materina.

Cela nacija se pronašla u toj poruci zbog kritika koje su bile upućene reprezentaciji ranije. Usledili su brojni pozivi selektoru Angelovskom da ovog fudbalera izbaci iz reprezentacije.

Nestorovski se nakon svega izvinio makedonskoj publici rekavši da je poruka bila upućena osobama koje su pretile njegovoj porodici. Ipak, to mu nije pomoglo da ostane uz reprezentaciju.

Prvo, drago mi je da se izvinio i dao svoje objašnjene zašto je to uradio, ali takvo ponašanje ne može da prodje nesankcionisano, zato je oslobodjen obaveza za sledeći meč sa Nemačkom, saopštio je trener Severne Makedonije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter