1
Fudbal

FOTO: Youtube Screenshot

KOMEDIJA U TIRANI: Englezi se šale sa Albancima na račun stadiona! (TVITOVI)(FOTO)

Objavljeno: 29.03.21 u 10:15

Engleska je bez velikih problema pobedila Albaniju na početku kvalifikacija za Mundijal u Kataru rezultatom 2:0. 

Bilo je raznog sabotiranja na meču ove dve reprezentacije, ali to nije omelo Maunta i Harija Kejna da postignu golove za reprezentaciju Engleske i ostvare pobedu.

Prvo su Albanci angažovali specijalca za travnatu podlogu zbog velike greške koja je napravljena pri projektovanju stadiona, potom je meč umalo otkazan zbog nezadovoljstva policije, ali se nije samo na tome završilo…

Twitter Screenshot (Profimedia)

Nije problem bila sasušena trava o kojoj se pričalo nego to što je bila nepokošena, kao što možete primetiti i na fotografiji iznad. Imali su problema fudbaleri sa kramponima na kopačkama tokom čitavog meča, a pitanje je da li je to urađeno namerno ili je samo propust.

„Da je trava malo duža u Albaniji možda ne bismo videli Rahima Sterlinga“, našalio se Lineker na Tviteru.

Međutim znaju Englezi da se našale i na svoj račun, naime Diklen Rajs je okačio video kada je kod prvog gola Harija Kejna hteo da mu ‘baci kosku’ i čestita međutim svi reprezentativci su ga iskulirali. On je napisao na Tviteru da čeka ‘meme’ na njegov račun nakon ovog poteza.

 

0
0

1 Komentara

  1. Pa i nama su se smejali zbog Marakane kad nam je podloga bila očaj, kada nisu imali normalne prostorije za medije itd. Britanske svinje, da njih nije bilo ne bi nam ni uzeli Kosovo, Srpsku Krajinu. Šta me briga što se smeju Albancima. I ti Albanci jedu govna isto kao i mi pod prodanim vladajućim strukturama. Radim ovde sa svima njima u inostranstvu i sve nas je ista muka naterala da pobegnemo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter