0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

EFIKASNOST OGNJENA JARAMAZA: Najbolja sezona u ABA ligi do sada! (FOTO)

Objavljeno: 29.03.21 u 11:25

Srpski košarkaš i igrač Partizana Ognjen Jaramaz igra najbolju sezonu u ABA ligi do sada!

Partizan ima još tri utakmice do kraja ABA lige, a dva najbolja i najefikasnija igrača u ekipi crno-belih su definitivno Rašon Tomas i Ognjen Jaramaz. O Rašonu Tomasu smo već govorili, a Jaramaz je svakako jedan od igrača koji će nositi igru Partizana u narednim sezonama. On igra svoju najefikasniju sezonu u ABA ligi.

Prosečno, zasad, daje 13,1 poen i šutira 37,1% za tri poena što su brojke kakve do sada nije imao igrajući u ABA ligi, što u dresu Mege, što u dresu Parnog valjka. S obzirom da su protivnici Partizana do kraja sezone Krka, FMP i Split, ne bi bilo iznenađenje kada bi se ove brojke i povećale.

FOTO: KK Partizan NIS

Prošle sezone je doživeo potpunu afirmaciju, nastupa i za reprezentaciju, a ove je čak i nadmašio, brojke gledajući, učinak koji je imao kod Andree Trinkijerija.

“Došao sam iz Burgosa gde nisam imao adekvatnu ulogu. Igrao sam, posebno u poslednjoj fazi, veoma malo, čak neke utakmice nisam ni ulazio. I stvarno, kada se uporedi moja igra sada i tada, razlika je velika. Druga velika stvar je što sarađujem sa ljudima koji doprinose mom razvoju. Prija mi i što igram kod kuće, da budem iskren, posle odlaska u inostranstvo. Iz mog ugla cenim više to. Cenim više Beograd, igranje kod kuće. Ima tu i drugih izazova i pritisaka, ali volim što sam tu”, rekao je Jaramaz u intervjuu za Mozzart Sport tokom prošle sezone, pre godinu dana.

FOTO: KK Partizan

Njegovu igru je komenatarisao i Vlade Đurović nedavno.

„Jedini u Partizanu koji je davao sve od sebe, koji je grizao, jeste Jaramaz. Nijedan drugi igrač nije ispunio očekivanja. Nijedan. Ni Dangubić, ni Zagorac, nijedan naš igrač“, rekao je Vlade u izjavi za Tanjug.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter