0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

BORBA SE NASTAVLJA: ‘Daćemo sve od sebe!’

Objavljeno: 29.03.21 u 13:53

U velikim problemima je tim čačanskog Borca.

Košarkaši Borca iz Čačka su u grčevitoj borbi za opstanak u ABA ligi. Za sada deluje jako loše celokupna situacija, ali Karapandžić je optimističan.

‘Pred nama je jako bitna utakmica protiv FMP-a, jedna od najbitnijih u sezoni. Doduše, sve će nam do kraja biti takve, jer se borimo svim silama da ostanemo deo ABA lige. Ipak, svi u ekipi smo optimistični da možemo da ostvarimo novi podvig.’ – rekao je i dodao.

‘Reč je o fizički dominantnoj ekipi. Poznajemo dobro protivničke igrače, tako da nema tajni među nama. Doduše, FMP se u odnosu na naš prvi meč pojačao, ali to ne remeti mnogo. Znamo kako protiv ekipe iz Železnika. Ako budemo igrali dobro u fazi odbrane i budemo kontrolisali skok, možemo da se nadamo pozitivnom rezultatu. Podsetiću da smo odigrali dobro prvi meč, ali nedostatak iskustva, kao i jače individualne sposobnosti igrača FMP-a su na kraju presudili. Ali dobro ćemo se pripremiti za naredni okršaj.’ – rekao je Karapandžić za klupski sajt!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter