0
Košarka

BOBAN MARJANOVIĆ ISKREN: ‘Očekujem poziv selektora Kokoškova!’

Objavljeno: 29.03.21 u 13:28

Sada je sve na selektoru Igoru Kokoškovu!

Srpski centar Boban Marjanović izrazio je želju da ovog leta bude deo reprezentacije Srbije.

‘Očekujem poziv selektora Igora Kokoškova da budem sa reprezentacijom ovog leta. Mislim da imamo velike šanse da se kvalifikujemo. Taj turnir je težak, svaka utakmica donosi mnogo, a može da ti se desi da imaš najgori mogući šuterski dan i da izgubiš od bilo koga. Zato fokus mora da bude na svakoj utakmici.’ – rekao je Bobi i potom prokomentarisao svoju minutažu.

‘Svi smo mi profesonalci i samo radimo svoj posao na najbolji mogući način. Osećam samopouzdanje, bez bilo kakve treme stupam na teren, tako da je to lepo iskustvo. Košarku igramo da bismo se osećali lepo i ja sam se zabvaljao na terernu. jedino je nedostajala pobeda. Ono što je potrebno zadržati je konstantnost u igri i u minutima na parketu. Zato treba biti zahvalan na svemu što dobiješ. Uvek može da se teži nečemu višem, ali sve što dobiješ treba da iskoristiš na najbolji mogući način.’

U razgovoru za Tanjug je rekao Boban Marjanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter