2
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

U MENI TEČE ALBANSKA KRV: Igrač Čelsija izabrao reprezentaciju Albanije pre Engleske!

Objavljeno: 28.03.21 u 19:08

U toku je meč između Albanije i Engleske.

Sve oči večeras uprte su u Armanda Brohu. Ovaj 19-godišnji špic sada igra za Vitese, gde nastupa kao prozajmljeni igrač Čelsija.

Broha je u mlađim kategorijama imao šansu da zaigra za selekcije Engleske, ali je on to odbio. Rođen je u Velikoj Britaniji, dok mu roditelji poreklo vode iz Albanije.

To je velika odluka naravno, kada odlučujete za koga ćete da igrati. U meni teče albanska krv, ja sam Albanac i roditelji su mi Albanci, tako da mi je bilo lako da odlučim, počeo je Broha.

On je dobio priliku i u meču sa Andorom, a večeras se našao u startnoj postavi. Cilj mu je kako kaže da obezbedi Albaniji plasman na veliko takmičenje.

Mislim sam da ću učiniti roditelje ponosnim, želim da pomognem Albaniji da se plasira na Svetsko prvenstvo ili na Euro. To je najveći cilj. Kada bismo otišli na Svetsko prvenstvo ispisali bi istoriju. Nikada se nismo plasirali i bilo bi ludo, zaključio je fudbaler Čelsija.

0
0

2 Komentara

  1. Ajde bre kakav crni igrac celzija hahahahaaha i grujic je igrac liverpula nemojmo se zezati nit ga celzi nit ga englezi zele al dobro lobi je lobi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter