0
Fudbal

FOTO: FSS

STEFAN MITROVIĆ: ‘Ja mislim da lopta nije ušla’! (FOTO)

Objavljeno: 28.03.21 u 13:00

Stefan Mitrović je izjavio nakon utakmice sa Portugalom da misli da lopta ipak nije ušla u gol a to je rekao i Kristijanu Ronaldu. 

Velika prašina se digla oko utakmice Srbije i Portugala kada sudija nije dosudio pogodak Ronaldu u nadoknadi vremena.

Stefan Mitrović koji je izbacio loptu nakon šuta Portugalca rekao je posle utakmice da je sve bilo čisto i da je to rekao i Kristijanu.

„On ima svoje viđenje, može da bude ljut, a ja mislim da lopta nije ušla. Mi smo na kraju srećni zbog rezultata, izvukli smo bod. Nismo prezadovoljni, jer smo išli na pobedu“, rekao je Stefan Mitrović.

FOTO: Screenshot

Štoper ‘orlova’ je svestan da su naši reprezentativci odigrali dva sasvim drugačija poluvremena.

„Primili smo dva jeftina gola. Znali smo da tranziciju moramo da izbacimo iz njihove igre, ali to nismo uspeli u prvom poluvremenu. Pokazali smo hrabrost i da smo najbolji kada je najteže. Veoma sam ponosan na ekipi. Sad ne smemo sve ovo da uprskamo, nego hladne glave da odemo u Azerbejdžan. Ekipa koja bude uzimala bodove protiv slabijih će ići na Svetsko prvenstvo“.

Mitrović je u jednom momentu dobio kapitensku traku kada je iz igre izlazio Aleksandar Mitrović.

„Ispunio mi se najveći dečački san, da budem kapiten svoje reprezentacije. Ljudi koji me poznaju znaju sa koliko emocija i srca igram za državni tim, tako da prija, velika mi je čast“.

Iskoristio je priliku Stefan Mitrović i da čestita prezimenjaku Aleksandru na rekordu koji je oborio po broju golova za reprezentaciju.

„To je momak koji je uz Tadića najviše dao ovoj generaciji i to nešto što od ove utakmice treba da ostane u istoriji“, podvukao je Stefan Mitrović.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter