0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

SRPSKA LIGA ISTOK: Gosti fantastični ovog vikenda!

Objavljeno: 28.03.21 u 20:13

Katastrofalan vikend za domaćine u srpskoj ligi Istok!

Proteklo 24. kolo Srpske lige „Istok“ proteklo je u znaku gostiju. Naime, gostujuće ekipe zabeležile su čak šest pobeda, dok su preostala četiri susreta zavrsena nerešenim rezultatom! Ovo je svakako redak i vrlo zanimljiv epilog na našim terenima, ali ujedno i pokazatelj da prednost domaceg terena gotovo ne postoji. Samim tim jasno je da je i regularnost takmičenja na visokom nivou.

Favoriti su uglavnom opravdali očekivanja. Vodeći Timok 1919 preskočio je još jednu prepreku na putu ka tituli, ovom prilikom Zaječarci su slavili na gostovanju u Medoševcu rezultatom 2:0.

Budućnost iz Popovca kraj Niša lako je izašla na kraj sa podmladjenim Moravac Orionom u Mrštanu1:8, a lak posao imali su i Trsteničani na gostovanju kod Kablova u Zaječaru0:6.

Radnički iz Svilajnca slavio je u jednom od derbija kola u Resavici rezultatom 2:0, a vrlo vredne bodove za bezbrižno mesto u sredini tabele odneli su i fudbaleri paraćinskog SFS Borca iz Aleksandrovca – 0:1.

Pčinja iz Trgovišta nastavila je sa sjajnim partijama ovog proleća, ovaj put do tri boda došla je u gostima kod Jedinstva u Paraćinu – 1:2.

Vlasina je neprijatno iznenadila svoje navijače remijem kod kuće sa Moravom, a mreže su mirovale na susretima Timočanin – Dunav i RadanOfk Sindjelić.

Najviše uzbudjenja vidjeno je na Bubnju. Domaći Car Konstantin slovio je za favorita protiv Topličanina, rezultat je išao čas na jednu, čas na drugu stranu da bi u poslednjim trenucima „carići“ stigli samo do boda protiv Prokupčana – 3:3.

SVI REZULTATI: 

Moravac Orion 1:8 Budućnost
Jedinstvo 1:2 Pčinja
Car Konstantin 3:3 Topličanin
Vlasika 1:1 Morava
Župa 0:1 SFS Borac
Rembas 0:2 Radnički Svilajnac
Radan 0:0 Sinđelić
Timočanin 0:0 Dunav
Mladost 0:2 Timok
Kablovi 0:6 Trstenik

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter