0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

POGLEDAJTE SPORNE ODLUKE KOJE SU IŠLE NA NAŠU ŠTETU: Konačno nam se vratilo! (VIDEO)

Objavljeno: 28.03.21 u 16:28

Deluje da je došlo vreme da nam se sve vrati.

Na veoma bitnim mečevima u prošlosti, dešavale su se sudijske odluke koje su išle na našu štetu. Da se bilo koja od tih situacija završila drugačije, možda bi imali i neki veći uspeh.

Ono najvežije sigurno dolazi sa Svetskog prvenstva 2018. godine. Naša reprezentacija je igrala protiv Švajcarske, a svi pamtimo kada Feliks Brih nije odsvirao čist penal. Od sinoć, naš najbolji strelac u istoriji reprezentacije Aleksandar Mitrović, oboren je u šesnaestercu, dok je Nemac pokazao faul u napadu.

Vraćamo se u 2011. godinu i na meč između Estonije i Srbije. Uslovi za igru u Talinu su bili katastrofalni, najviše zbog snega. Srbija je igrala odlučujući meč kvalifikacija za EP (pobeda je značila odlazak u baraž). Marko Pantelić postiže gol u samoj nadoknadi vremena, cela naša klupa slavi, a arbitar ga posle pola minuta poništava.

Godinu dana ranije, na čuvenom Svetskom prvenstvu u Africi pamtimo jedan sporan detalj sa meča protiv Australije. Ta utakmica je takođe bila odlučujuća, jer bi pobedom prošli u narednu fazu. Vidić je nadskočio fudbalera Australije, glavom je udario loptu, a ona je pogodila u ruku jednog igrača protivničke ekipe. Sudija se nije oglasio i tu je Srbija završila takmičenje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter