0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN UPISAO DRUGU UZASTOPNU POBEDU: Ognjen Jaramaz vodio crno-bele do pobede! (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 28.03.21 u 13:50

Partizan je savladao Megu u 23. kolu ABA lige rezultatom 88:98 u hali ‘Ranko Žeravica’ na Novom Beogradu i tako upisao drugu uzastopnu pobedu. 

Partizan je igrao očajno u ABA ligi i tek je u prošlom kolu zabeležio prvu pobedu u 2021. godini i to protiv Mornara.

Odlično su počeli utakmicu protiv Mege crno-beli i na kraju prve četvrtine imali čak +9. Međutim, u drugoj četvrtini Mega pravi seriju od 16:0 i vraća se u meč. Čvrsta igra u odbrani i agresivnost u napadu doneli su domaćoj ekipi prednost na kraju prvog poluvremena 55:53.

Početak drugog poluvremena pripao je ekipi Partizana, napravili su seriju od 11:0. Zatim je usledila klackalica i smenjivali su se u vođstvu rivali. Međutim, Partizan je odličnom igrom na kraju završio treću četvrtinu sa pet poena prednosti.

KK Partizan

Veliku borbu smo videli u četvrtoj četvrtini i na kraju je želja za pobedom i bolja koncentracija igrača Partizana presudila. Rezultat na kraju bio je 88:98

Sjajan u ekipi crno-belih bio je Ognjen Jaramaz sa 22 poena uz 2 skoka i 5 asistencija a pratio ga je Nemanja Dangubić koji je ubacio 20 poena,

Najbolji u ekipi Mege bio je mladi Filip Petrušev koji je ubacio 21 poen uz 9 skokova i 2 asistencije. Istakao se i Skuči Smit sa 18 ubačenih poena.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter