0
Fudbal

FOTO: Screenshot

‘OTIMAČINA, BRUTALNA KRAĐA, SKANDAL U BEOGRADU’: Mediji u Portugalu bruje zbog sinoćne utakmice, svi saglasni u jednoj stvari!

Objavljeno: 28.03.21 u 09:25

Portugalski mediji su pažljivo pratili šta se sinoć zbivalo na travnatom tepihu stadionu u Ljutice Bogdana i svi su saglasni ‘Ronldo i drugovi su oštećeni u Beogradu’.

Oni smatraju da su holandske sudije morale da vide da je lopta u poslednjem napadu prešla gol-liniju celim obimom pre nego ju je izbio Stefan Mitrović.

Pa tako ‘Rekord’ zamera dve stvari, glavnom sudiji Daniju Makeliju što nije pokazao na centar, ali i Kristijanu Ronaldu što je bacio kapitensku traku.

‘O Žogo’ sa druge strane citira selektora Portugalije koji je istakao da su se sudije izvinile posle meča, a sve u tekstu pod naslovom ‘Skandal u Beogradu’ u kom se prenosi i pisanje svetskih medija o poništenom golu Ronalda.

Nešto umerenija u izveštajima je ‘A Bola’, koja u reportaži konstatovala da je ‘Portugalija sama kriva što je zaspala i ostavila dva boda u Beogradu’.

Podsetimo, utakmica između Srbije i Portugala je okončana rezultatom 2:2, nakon prednosti od 0:2 koju su gosti stekli u prvom poluvremenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter