0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NIKOLIĆ UOČI KUPA: ‘Nema mesta greškama!’

Objavljeno: 28.03.21 u 22:51

Optimističan je vezista Crvene zvezde.

Crvena zvezda se u utorak od 16h na svom stadionu sastaje sa ekipom IMT-a. Uoči tog duela za medije je govorio Veljko Nikolić.

‘Prijao nam je odmor, u prethodnom periodu igrali smo utakmice gotovo na svaka tri dana i moram da kažem da se osetio umor, kako psihički, tako i fizički. Bilo nam je potrebno par dana pauze da se resetujemo i vratimo spremni da odgovorimo izazovima koji nas očekuju do kraja sezone. Odlični rezultati su iza nas, neporaženi smo u prvenstvu, igrali smo šesnaestinu finala Lige Evrope, takođe nalazimo se u četvrtfinalu Kupa Srbije. Zadovoljni smo učinjenim, ali nema opuštanja, idemo ka zacrtanom cilju.’ – rekao je Nikolić.

‘Spremamo utakmicu za utakmicu, to je filozofija od koje ne odustajemo i koja očigledno donosi rezultate. Prva utakmica je u Kupu Srbije protiv IMT-a, igra se jedan meč i nema mesta greškama. Dobro ćemo se pripremiti za taj meč, kako bismo bili još jedan korak bliži zacrtanom cilju, a to je dupla kruna.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter