0
Fudbal

FOTO: FSS

NAKON PORTUGALA, LOŠE VESTI: Milenković propušta zbog kartona, a još jedan defanzivac Srbije ne putuje u Baku zbog povrede!

Objavljeno: 28.03.21 u 10:15

Orlovi oslabljeni idu na megdan Azerbejdžanu…

Fudbaleri Srbije su odigrali dve od tri utakmice u ovom ciklusu, pala je Republika Irska, upisan je remi za Portugalijom i ostaje gostovanje Azerbejdžanu u Bakuu.

Na taj put, ipak neće krenuti defanzivac Miloš Veljković.

Fudbaler Verdera iz Bremena se našao na spisku Dragana Stojkovića, ali ga nije bilo u protokolu za prve dve utakmice, a sada je poznato i zbog čega. U pitanju je povreda, zbog koje neće igrati ni u Bakuu.

Podsetimo da je ‘orlove’ prinudno napustio i napadač Rubina iz Kazanja Đorđe Despotović, takođe zbog povrede, te je tim spao na tri štopera, Stefana Mitrovića, Uroša Spajića i Strahinju Pavlovića, jer je Nikola Milenković dobio crveni karton u poslednjim momentima utakmice s Portugalom.

Utakmica Azerbejdžan – Srbija na programu je u utorak od 18 sati, a nakon dva kola naša selekcija ima četiri boda, dok je domaćin u prvom pretrpeo minimalni poraz od Portugala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter