0
Košarka

KK Crvena Zvezda Twitter

ZVEZDINI JUNIORI BOLJI OD PARTIZANA U DERBIJU: Čeka ih finale kvalifikacionog turnira Evrolige!

Objavljeno: 27.03.21 u 19:30

Juniorska ekipa Crvene Zvezde do 18 godina savladala je Partizan rezultatom 80:64 i igraće u finalu kvalifikacionog turnira Evrolige.

Igrali su bolje crveno-beli od samog početka, agresivno u napadu i čvrsto u odbrani. Mladi igrači Partizana nisu uspevali da ugroze prednost protivnika.

Utakmica je prelomljena u trećoj četvrtini kada je Zvezda uspela da ode na plus 15, međutim crno-beli su u jednom momentu uspeli da smanje razliku. Poslednji nalet Crvene Zvezde je bio nezaustavljiv i Ognjen Matović je trojkom postavio novu maksimalnu prednost plus 17, a sve je bilo jasno 23 sekunde pre kraja trećeg perioda, kada je Aleksandar Topalović povisio na plus 20.

Najbolji igrač utakmice bio je centar Crvene zvezde Filip Branković sa 22 poena i 9 skokova. Ognjen Matović je dodao 13 poena, a Filip Radaković 12. U Partizanu su odskočili Đorđije Jovanović sa 13 poena i 9 skokova, dok su Mihailo Petrović i Srđan Popović ubacili po 10 poena.

U drugom polufinalu sastaju se Mega i Budućnost.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter