5
Fudbal

FOTO: FSS

SRBIJA OFANZIVNO NA PORTUGAL! Piksi napravio nekoliko promena u odnosu na meč sa Irskom! (SASTAV)

Objavljeno: 27.03.21 u 14:55

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras od 20.45 igra drugi meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru, a rival joj je selekcija Portugala.

‘Orlovi’ su u prvom kolu na debiju novog selektora Dragana Stojkovića Piksija ostvarili trijumf protiv Republike Irske (3:2).

Stojković je odlučio da za ovaj meč napravi nekoliko promena u sastavu, pa na terenu večeras neće biti od starta: Gajić, Lukić, Račić, Mladenović i Đuričić.

Srbija: Dmitrović – Milenković, S. Mitrović, Pavlović – Gudelj, Kostić, Lazović, Milinković-Savić – Tadić, A. Mitrović – Vlahović

Podsetimo, selekcija Portugala je u prvom kolu savladala Azerbejdžan minimalnim rezultatom 1:0.

Izabranici selektora Santoša, na meču protiv naše reprezentacije neće moći da računaju na povređenog Mutinja.

0
0

5 Komentara

  1. U zadnjih30 godina nikad bolji sastav na trerenu!Da je klonirati Tadica da dvojica igraju zajedno Srbija bi bila prvak svijeta.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako igra S.Mitrovic eto penala ili crvenog kartona!Nadam se da se salite.I najveci laici znaju da moras da imas bar jednog brzog stopera(Spajic) protiv evropskih prvaka.Ako struka ne vidi da Stefan nije taj tip igraca onda se pitam da li je struka -struka?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter