4
Fudbal

RONALDO ‘LJUT KAO RIS’: ‘Naneli su štetu celom Portugalu!’

Objavljeno: 27.03.21 u 23:39

Ljutit je nakon meča bio Kristijano Ronaldo.

Potpuno očekivano je bio revoltiran Kristijano Ronaldo nakon što mu u 93. minutu nije priznat očigledan pogodak. Sa gol linije je reagovao Mitrović, ali se na usporenom snimku vidi da je lopta ipak prešla gol liniju.

‘Biti kapiten portugalskog tima jedan je od najvećih ponosa i privilegija u mom životu. Uvek dajem i daću sve za svoju zemlju i to se nikada neće promeniti.’ – rekao je Ronaldo i dodao.

‘Ali ima teških perioda s kojima se treba nositi, posebno kada osećamo da je naneta šteta čitavoj naciji. Podignite glavu i suočite se sa sledećim izazovom odmah! Napred, Portugal!’ – zaključio je Ronaldo!

0
0

4 Komentara

  1. Sankcije reprezentaciji Srbije. Oduzimanje bodova i tri utakmice zabrane igranja na domaćem terenu. Pa neka vide kako se postupa u FIFI.

    0
    0
    Odgovori
  2. A koliko puta su nas objektivne sudije izbacivale sa takmicenja ocitim greskama?Pa Srbija po tom osnovu ima kredit narednih 1000 godina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter