in ,

POBEDAPOBEDA

PIKSI I MITROVIĆ ZADOVOLJNI: ‘Bio sam hladan kao špricer!’

FOTO: FSS

Dosta razloga za zadovoljstvo imali su Dragan Stojković Piksi i kapiten, ali i heroj samog meča Stefan Mitrović.

‘Mislim da je utakmica bila zaista interesantna, onako takmičarska. Prvo poluvreme je pripalo Portugalu, a drugo poluvreme nama. Nama je mnogo teže bilo, jer smo imali minus od dva gola, ali momci su pokazali hrabru igru i to da reč predaja ne postoji u našem rečniku. Rezultat je na kraju realan. Na poluvremenu sam bio hladan kao špricer. Rekao sam im da ćemo se vratiti i da možemo da pobedimo.’ – rekao je u jednom delu svog izlaganja selektor Stojković.

‘Ne bih izdavajao ništa individualno. Pokazali smo da možemo protiv šampiona Evrope, da igramo ravnopravno, primili smo dva jeftina gola u prvom poluvremenu. Izašli smo hrabro u drugom poluvremenu, pokazali smo da smo najjači kada je najteže i ponosan sam na sve. Čestitam Mitroviću na rekordu!’ – rekao je Mitrović između ostalog!

Diskusija

Odgovorite
  1. Ovaj Pixi uopšte nije za selektora, njegov najviši domet Irska i slični, čim naidje neko poput Portugala, odmah se pokaže da nije za to mesto, uskoro i njemu šut karta, mesto selektora za sada jedino Jokanoviću, ili pokušati sa Paunovićem, pa čak i Stanoje ili Marko Nikolić bili bi bolji izbor od Piksija, To što je nekad davno bio dobar igrač neznači da će i selektor biti dobar, uskoro će on nazad put Japana. Selektoru treba dati dobru platu tek kad napravi fantastične rezultate, dotle samo neki.minimalac, naravno ne sića.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

RONALDO ‘LJUT KAO RIS’: ‘Naneli su štetu celom Portugalu!’

NEDOVIĆ ŽESTOKO ODBRUSIO STRANOM NAVIJAČU: Košarkaš je zamolio da se linija pomeri! (FOTO)