1
Fudbal

FOTO: FSS

NEMOĆNA SRBIJA GUBI NA POLUVREMENU: Žota svaki put na pravom mestu! (VIDEO)(TVITOVI)

Objavljeno: 27.03.21 u 21:31

U drugom kolu kvalifikacija za Mundijal u Kataru, Srbija gubi od reprezentacije Portugala rezultatom 0:2.

Najavio je selektor Srbije Dragan Stojković da će sa ovom ofanzivnom formacijom ‘orlovi’ biti ranjiviji u odbrani što se i pokazalo u prvom poluvremenu.

Krenuli su dobro naši reprezentativci, imali loptu u nogama prvih destak minuta, ali onda je usledio hladan tuš. Kombinovali su Kristijano Ronaldo i Bernando Silva, zatim je Silva uputio sjajan centaršut sa desne strane, pronašao Diogo Žotu koji je smestio loptu u gol glavom. Igrao se 11 minut meča.

U 36. minutu, slična akcija kao kod prvog gola, samo je ovog puta asistent bio Sedrik koji je pronašao Žotu centaršutom, a on opet glavom uputio izuzetno precizan udarac i postigao gol.

Do kraja poluvremena nije bilo puno šansi, a reprezentacija Portugala je uglavnom kontrolisala igru i sredinu terena, dok su izabranici Dragana Stojkovića uputili više šuteva ka golu.

Navijači su reagovali na društvenim mrežama, najviše okrivljujući Milenkovića za to što nije uspeo da sačuva Žotu koji je mnogo niži od njega, a neke od njihovih reakcija možete pogledati ispod.

 

0
0

1 Komentara

  1. 4-4-2 je ono sto nam treba , mislim da se obrambeni igraci ne snalaze bas najbolje u ovoj postavi i da su malo prespori,no dobro idemo dalje vazno da nije igra sa jednim spicem dva bezna i sedam obrambeni.Samo hrabro napred!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter