0
Fudbal

FOTO: Twitter

LJUBINKO DRULOVIĆ: ‘Pobeda bi značila veliki iskorak, ovaj meč može da nas pošalje u Katar’

Objavljeno: 27.03.21 u 15:50

Bivši selektor Srbije Ljubinko Drulović izneo je očekivanja pred meč sa Portugalom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Nekadašnji jugoslovenski reprezentativac bio je gost TV Prva, a rekao je da očekuje otvorenu i zanimljivu utakmicu.

– Piksi najbolje rešenje, na planu motivacije je već uradio puno. Verujem da nas čeka dobra utakmica, Portugal je prednosti jer ima kontinuitet baš na klupi. Vodi ih Santoš od 2014. godine, koji je bio i meni trener, ušao je u istoriju sa njima. Napravili su dobar miks u timu – rekao je Drulović.

Stojković je iznenadio sa sastavom u pobedi na startu sa Ircima (3:2), što je nekadašnji igrač Partizana okarakterisao kao nešto što bi značilo da je sakrio adute za Portugalce.

– Srbija i Portugal moraju da budu na maksimalnom nivou ako žele da pobede. Otvoren fudbal očekujem, što su najavili i selektori. Pred nama je zanimljiva utakmica – rekao je Drulović, uz napomenu da mu žao što neće biti publike.

Međutim, Drulović veruje u podvig ‘Orlova’.

Možemo mnogo da dobijemo i napravimo veliki korak za plasmanu na Svetsko prvenstvo. Ova utakmica može mnogo toga da odluči i pošalje nas u Katar. Pobedila bi značila veliki iskorak, praktično bismo imali izgredne šanse za SP. Vidim da su Portugalci maksimalno skoncentrirani. I ako ne pobedimo, remi bi bio dobar. Svakako ćemo ostati u trci do kraja, naravno pod uslovom da ne kiksnemo na manjim mečevima. Moramo da budemo maksimalni sa Luksemburgom i Azerbejdžanom – poručio je Drulović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter