27
Fudbal

FOTO: Instagram Screenshot

KOMEDIJA U NACIONALNOM DNEVNIKU: Pogledajte šta je izjavio voditelj, ‘Grobari’ u neverici! (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.21 u 19:51

Večeras se cela Srbija smeje voditelju nacionalnog dnevnika na televiziji ‘Pink’.

Voditelj Ivan Golušin imao je peh kada je najavljivao utakmicu Srbije i Portugala koja je na programu za manje od sat vremena.

Naime, on je umesto reprezentacije Srbije najavio Crvenu Zvezdu, a Grobari su ostali u šoku.

Ovakve stvari se redovno dešavaju, tako da verujemo da novinaru neće niko ozbiljno zameriti, a video pogledajte na linku ispod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tri Korne Penal (@trikorne_penal)

 

0
0

27 Komentara

  1. svi vi cete opet na izborima glasati za ovo zlo. kako bi on redovno navlacio tolike glasove. ja s kim god pricam on je protiv vucica. mi smo postali korumpirani, hvalisavi i uspavani narod.voditelj da je zdrav u glavu imao bi normalno prezime, inace ce dobiti pohvale od vodje. pitam ljude zdravog razuma, znaci izostavljam gance. vidite li euforiju oko piksija, malte ne ovi partizanovci davaju golove za reprezentaciju samo zato sto je on postao selektor. a u stvari pogledajte selektorov ucinak. jedva pobeda protiv iraca, i realno izgubljen mec od portugala. samo je lopta od igraca krasnodara vise presla gol liniju protiv sekte pa litvanski ustasa nije priznao gol. evo nesto da ganci utihnu. od zadnjih 100 golova nase reprezentacije koliko su sektasi dali golova a koliko igraci partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zlo koje traje već dugo vremena mora da prestane. Ništa nije slučajno. Podele na sve strane , mi Grobari smo gradjani drugog reda još odavno sa tendencijom gašenja sportskog društva Partizan, i postojanjem samo jedne rase (kluba) koju je osnovao car Lazar 15 dana pre Kosovskog boja. Petokraka je ponovo aktuelna mada je neki zbog dioptrije vide kao 4 s !

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde ne kak.ite puno pa lapsusa imate po citavom svetu i mnogo razvijenim zemljama . A kakve veze imaju grobari sa ovim ? Sto niste spomenuli meraklije ili firmu ? Jesu li gradjani Nisa ili Novog Sada gradjani drugog reda kao sto jedan grobar ovde rece za sebe ?!

      0
      0
      Odgovori
  3. Reprezentacija je druga Vuckova fudbalska ljubav, posle Zvezde. A ono što Vučić voli, Pink obožava
    Nije čudno da voditelj Pinka tako pogrešno, kad stalno sluša „Zvezda,Zvezda,Zvezda.. naša Zvezda“.
    A drugi klubovi kao da i ne postoje u ovoj državi.

    0
    0
    Odgovori
  4. Koji idiot je napisao ovaj naslov. Pa „ovo“ je uvredilo i navijace Vojvodine, Zemuna, Kragujevca Smedereva….pa zasto samo Grobari? Zasto i vi navlacite na samo dva kluba? Evo Kostic nikada nije igrao za vas. Ni Tadic, ni Milinkovic-Savic..koji vam je vise idioti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter