0
Fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

IVICA KRALJ: ‘Došao je red da se sruši tradicija, možemo da zaustavimo Ronalda’

Objavljeno: 27.03.21 u 12:27

Proslavljeni golman naše reprezentacije, Ivica Kralj, govorio je o susretu sa Portugalom.

Novi funkcioner Partizana, čiji je i čuvar mreže bio, gostujući na televiziji Prva poručio je da je optimista i da veruje u izabranike Dragana Stojkovića Piksija.

Kralj je baš bio saigrač sa Piksijem u reprezentaciji, ali je i otkrio da mu je njegov kolega Fernando Santoš bio trener u Portu.

Svi znamo koliko je ime Stojković, sa velikom energijom i optimizmom. To je preneo na igrače i to je velika stvar. Portugal nismo pobedili od osamostaljenja, po tri puta smo izgubili i odigrali nerešeno. Došao je red da se sruši tradicija – rekao je Kralj na TV Prva.

Kralj izuzetno respektuje aktuelnog prvaka Evrope.

– Santoš je ozbiljan trener, bio nam je u Portu trener (Druloviću i njemu prim. aut). Znamo koliko im znači, ispisao je istoriju. Oni imaju fantastičnu ekipu, predviđenu Ronaldom, koja može da napravi dva podjednaka tima. I mi smo kvalitetni, imamo miks starijih i mlađih, prvaka Evrope i sveta u mlađem uzrastu.

Kako protiv Kristijana Ronalda?

Možemo da zaustavimo Ronalda. Pojedinci su već igrali protiv njega, jeste jedan od najboljih, mora da postoji respekt, ali ne sme da se pokaže strah. Moramo da budemo oprezni, bitna je i gol razlika, jedan može da odluči mesto na Mundijalu.

Mitrović ima priliku da se osamostali kao rekorder na večnoj listi najboljih strelaca reprezentacije.

– Ubeđen sam da može da postavi rekord. Sa 26 godina, već se izjednačio sa Bobekom i bilo bi fantastično da posle Portugala se osami. Ako damo gol ili dva, nećemo da izgubimo – zaključio je Kralj, iako je napomenuo da ni nerešen rezultat ne bi bio loš.

Utakmica je zakazana za 20.45 na stadionu ‘Rajko Mitić’

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter