1
Fudbal

FOTO: FSS

HAOS U BEOGRADU, PORTUGALU NIJE PRIZNAT ČIST GOL: Crveni karton Milenkoviću i bod Srbiji! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 27.03.21 u 22:38

Fenomenalan nastup reprezentacije Srbije na stadionu Rajko Mitić!

U okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Katru, sastali su se Srbija i Portugal. Prvo poluvreme prošlo je u znaku Portugala, konkretno u znaku Žote.

Omaljeni krilni fudbaler je postigao dva pogotka glavom, na sjajne centaršuteve svojih saigrača. Oba puta je propustio da reaguje štoper FiorentineNikola ‘Bleki’ Milenković.

FOTO: FSS

Ipak, drugo poluvreme i ulazak Radonjića na teren doneo nam je potpuno drugu priču. Srbija je uspela da izjednači, prvo pogotkom Mitrovića, na asistenciju Radonjića, a potom je rezultat poravnao Kostić, a asistent se nije menjao.

Srbija je pokazala karakter, da se iz jedne veoma nezavidne pozicije, vrati i pokaže koliko može. Drugo poluvreme ovog duela pripalo je apsolutno Srbiji, koja je potpuno nadigrala rivala u svakom segmentu igre.

Srpski štoper Nikola Milenković dobio je crveni karton u 91. minutu, nakon veoma neopreznog starta!

NEVEROVATNO: Haos u 93. minutu, Dmitrović je loše procenio let lopte, a herojski je Stefan Mitrović dva puta reagovao na gol liniji! Čini se da je Portugal oštećen za čist pogodak!

Luksemburg je savladao reprezentaciju Irske, na gostovanju. Jedini pogodak na meču postigao je Rodrigez u 85. minutu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter