46
Fudbal

FOTO: FSS

EVO GDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO MEČ SRBIJA – PORTUGAL! Televizijski prenos neće moći da gleda čitava zemlja!

Objavljeno: 27.03.21 u 09:33

Nakon pobede nad selekcijom Republike Irske (3:2), fudbalska reprezentatacija Srbije sastaje se sa aktuelnim šampionom Evrope, Portugalom u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine.

Atmosfera u reprezentaciji Srbije je sjajna, ‘orlovi’ igraju odlično pod komandom novog selektora Dragana Stojkovića Piksija, pa je velika žal što će kapije stadiona ‘Rajko Mitić’ ostati zatvorene za navijače, zbog poznate situacije sa pandemijom korona virusa.

Kao i prethodni duel, direktan prenos utakmice možete da pratite na kanalu Nova S u TV prenosu od 20.45 sati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

46 Komentara

  1. Sad se vidi kako i koliko su doticni zaradjivali na prenosima, otkupe po jednoj ceni a onda duplo zarade kad prodaju pravo prenosa rts-u. Treba sbb da naplacuje 5000 preplatu. Ne treba j…..i svoj narod zato cete opet ostati ispod cenzusa. Goveda

    0
    0
    Odgovori
  2. U kojoj zemlji zivim da znam za koga da navijam.do sad sam navijo za SRBIJU ne znam sad za kogajer izgleda da sam Palestinac……………….

    0
    0
    Odgovori
  3. Js nsvijam za vucica svak mu cas sto nema prenos odlican je opez cu ga glasam ali malo sutra sramota za celu stbiju

    0
    0
    Odgovori
  4. Samo se nadam da će ova lopina, koja jedina ima (naše) pare da otkupi prenos, u skorije vreme da napipa mardelj, pa ćemo onda moći i mi da gledamo reprezentaciju. Sramota za Srbiju

    0
    0
    Odgovori
    • GOVNA…….Govnarska……sram vas bilo Pa ni tu ne možemo da se pored ove jebene korone malo opustiomo…..potrudili ste se…. svaka vam čast!!!!

      0
      0
      Odgovori
  5. Ako imamo presednika. Koji deli vakcine u regionu ..?? Može valjda da kaže da se utakmica. Prenosi na RTS ili na Pinku koji se ponašaju kao nacionalna televizija ..??

    0
    0
    Odgovori
  6. Ako imamo presednika. Koji deli vakcine u regionu ..?? Može valjda da kaže da se utakmica. Prenosi na RTS ili na Pinku koji se ponašaju kao nacionalna televizija ..??

    0
    0
    Odgovori
  7. Pisam se na drzavu i duse prodane….ej bree..da pola zemlje ne moze da gleda prenos,a svi placaju prinudno rts pretplatu…gommnaaa

    0
    0
    Odgovori
  8. Jbg VELJA NEVOLJA MU SJEBAO KONCEPCIJU ,A JADNICAK HTEO DA NAM PRIUSTI UTAKMICU DRZAVE ,MADA TO NIJE NJEGOVA DRZAVA .ON JE DODJOS BUGOJNO.

    0
    0
    Odgovori
    • Sramota da nema prenosa na rts, igra nacionalni tim, bez publike, nemaju para da plate prenos, koji su to jadnici.. Tv nova s svaka cast ali nemaju svi, naravucenije, u inat svi treba da predjemo na sbb i da bojkotuje o rts, pink, happy itd….

      0
      0
      Odgovori
    • Koji smo mi jad i beda kada jedan Djilas i Solak kupe SBB i otkupe pravo na prenos nacionalnog tima umesto da se prenosi na nacionalnoj televiziji RTS koju smo primorani da placamo serem vam se na vladu komplet.

      0
      0
      Odgovori
    • Zbog govana koji pune Solaku i Djitleru kasu i ne mozemo da gledamo. DA mu ne dajetre pare za pretplatu mogao bi samo da se naguzi da dobjie pravo na prenos.
      Pa idioti koliko placate sbb 2000-3000 a TV pretplatu 200-300 din

      0
      0
      Odgovori
  9. Oduzeti ukradenu imovinu Kokezi I lepo otkupiti pravo da cela Srbija moze gledati reprezentaciju ionako je lopovski ispod zita prodao tv prava samo jednoj tv I maznuo lovu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter