0
Analize

FOTO: Twitter/Screenshot

BEJL ŽELI DA SE VRATI U MADRID! Real ga ne želi!

Objavljeno: 27.03.21 u 19:00

Garet Bejl je naglasio kako bi voleo da se vrati u Real na kraju sezone i odradi još godinu dana do isteka ugovora 2022. godine. 

U poslednje vreme igra vrlo dobro u Totenhemu, pa je nedavno izjavio i da mu je plan da se vrati u špansku prestonicu i odradi ugovor sa Kraljevskim klubom do kraja, tačnije do juna 2022. godine.

Ipak, kako prenosi Marka, Velšanin nije u planovima aktuelnog prvaka Španije za narednu sezonu.

Geret Bejl je u dresu Reala odigrao 251 utakmicu, postigao je 105 pogodaka i sa sastavom iz Madrida u periodu od 2013. do 2020. godine osvojio dve titule u Primeri, jedan Kup Kralja, kao i četiri trofeja u Ligi šampiona. Tri puta je bio i prvak sveta, u dva navrata osvajao i UEFA Superkup, kao i jednom Superkup Španije.

On ima ogromnu platu u Realu i ozbiljno je opterećenje za budžet Madriđana, tako da će oni gledati da se otarase Velšanina da bi napravili prostor za nova pojačanja.

Ostaje da vidimo da li će Totenhem pristati da ga zadrži pošto je poznato da i njima ne odgovara ogromna plata Bejla, pa ćemo videti kako će se stvari odvijati.

Za sada je poznato da je stav Reala i Florentina Pereza jasan, a i Zinedin Zidan je rekao da Bejl nije u planovima za narednu sezonu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter