1
Fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

VELIKI KIKS MILANA BORJANA! Golman Crvene zvezde ispustio loptu, Kanada razbila Bermuda (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.21 u 09:15

Fudbalska reprezentacija Kanade pobedila je Bermudska ostrva sa 5:1 na startu severnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru naredne godine, a tokom utakmice golman Crvene zvezde Milan Borjan napravio je neshvatljivu grešku.

Borjan je pri rezultatu 3:0 u korist svoje selekcije iz jedne bezazlene situacije napravio problem i tako pomogao rivalu da postigne gol.

Običan centaršut je uspeo da ukroti, ali mu je lopta ispala. Trenutak nepažnje je iskoristio jedan igrač Bermuda da loptu prosledi u gol.

Ipak, to nije omelo njegov tim da ostvari svoje namere. Golovima het-trikom Kajla Larina, te pogocima Ričija Lereje i Korbnija, Kanada je upisala trijumf na startu kvalifikacija.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Zašto gospodine Andonov ne objavljujete moj komentar ?? Pogađa vas činjenica da ste kao grobar i kobajagi novinar jedva dočekali ovu grešku Zvezdinog golmana Borjana da se naslađujete time.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter