0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

PIKSI I MITROVIĆ: ‘Napašćemo Portugal, biće to lep dan za fudbal’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.21 u 14:35

Fudbalska reprezentacija Srbije pred sutrašnji meč sa Portugalom u borbi za Svetsko prvenstvo održala je zvaničnu konferenciju za medije.

Selektor ‘Orlova’ Dragan Stojković Piksi i napadač Aleksandar Mitrović izneli su očekivanja pred sutrašnji duel, a odgovorili su i na pitanja našeg portala.

U Beograd stiže aktuelni šampion Evrope. Da li možemo očekivati ofanzivnu igru Srbije?

– Prepuštam njima ulogu favorita. Mi to cenimo i poštujemo što su aktuelni evropski šampioni. Delovaćemo kao tim. Moraćemo i da se branimo i da napadamo. Igraćemo napadački i napašćemo Portugal. Nema nikakvih tajni, to znaju naši igrači – rekao je Stojković.

Aleksandar Mitrović je četiri puta si igrao za nacionalni tim protiv selekcije Portugala. Koliko je teško boriti se sa njihovim snažnim defanzivcima i šta izdvaja kao najveću prednost našeg tima?

– Igrali smo četiri puta, i svaki put smo bili težak rival za njih. Sigurno da i njih i nas očekuje težak meč. Derbi grupe i veliki izazov za se nas. Ne treba trošiti reči na Portugal. Treba da se fokusiramo na nas. Igraćemo našu igru i probati da osvojimo tri boda i nastavimo pobednički niz – rekao je Mitrović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter