0
Evropske lige

FOTO Youtube Screenshot

ORŠIĆ NA RADARU POSLE SJAJNE PARTIJE: Ljuti rival Totenhema želi zvezdu Dinama! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.21 u 19:00

Po pisanju ostrvskih medija, Arsenal vidi ‘jeftino’ rešenje u dželatu Sparsa za narednu sezonu. 

Našao se na radaru mnogih klubova Mislav Oršić nakon odlične partije prošlog četvrtka u Ligi evrope kada je postigao čak tri pogotka kada je Dinamo izbacio Totenhem i plasirao se u četvrtfinale.

Tobdžije igraju jednu od najgorih sezona u istoriji, a koliko su novca potrošili na pojačanja trebali su da se bore za titulu što je i bio cilj.

Mikel Arteta nema više kredita kod uprave i sada će morati da se okrene nekim jeftinijim rešenjima za sledeću sezonu u napadu.

Kao primer uzalud potrošenog novca navešćemo Pepea, kog su Tobdžije dovele za neverovatnih 80 miliona funti, a on nije pokazao da vredi ni približno toliko.

Zato se Arteta okreće ovakvim rešenjima kao što je Mislav. On je došao u Dinamo za milion evra iz korejskog Ulsana i profilisao se kao jedan od najefikasnijih napadača u Dinamu. On je do sad postigao 53 golova na 122 utakmice i namestio još 25.

Njegova trenutna cena je oko sedam miliona evra, a s’ obzirom da je već u godinama, ima već 28, verovatno će Zagrepčani biti zainteresovani da ga prodaju.

Ostaje da vidimo da li će Arsenal realizovati ovu želju i da li će Oršić zaigrati na ostrvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter