0
Evrokup

FOTO Screenshot

BUDUĆNOST I MONAKO IPAK NA MAJSTORICU: Lesor se iskupio! (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.21 u 21:25

Ekipa Budućnosti iz Podgorice poražena je večeras od Monaka rezultatom 64:74 i time poništila brejk iz prve utakmice tako da će se igrati majstorica.

Iskupio se Matijas Lesor za promašaj u prvoj utakmici kada je imao šut za pobedu, i večeras odigrao fenomenalan meč u Podgorici gde je vodio ekipu Monaka do pobede.

Bivši igrač Crvene Zvezde ubacio je 19 poena za 23. minuta a imao je i 9 skokova i 2 asistencije. Francuz, ipak, nije bio najefikasniji igrač svog tima. Rob Grej je dao poen više, uz četiri skoka i jednu asistenciju, a dvocifren broj poena u pobedničkoj ekipi postigao je i Markos Najt sa 13 uz sedam skokova i tri asistencije.

Budućnost je, takođe, imala trojicu sa dvocifrenim brojem poena. Bili su to Džastin Kobs sa 17, Nikola Ivanović sa 16 i Vili Rid sa 12 poena.

Monako je vodio veći deo utakmice, ali je tek u poslednjoj deonici prelomio. Izabranici Dejana Milojevića nisu bili dovoljno koncentrisani i odlučni u presudnim momentima, pa će pitanje polufinaliste biti rešeno 24. marta u Monte Karlu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter