0
Fudbal

FOTO: Twitter

ŽOAO FELIKS: ‘Srbija je dobar tim, znamo da ćemo morati da se branimo agresivno’

Objavljeno: 25.03.21 u 22:28

Napadač portugalske reprezentacije Žoao Feliks izneo je svoja očekivanja pred duel protiv Srbije u 2. kolu grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Srbija je potpuno drugačiji tim. Znamo da ćemo provesti neko vreme bez lopte, znamo da ćemo morati da se branimo agresivno. Nadamo se da ćemo iz te utakmice izaći sa pobedom – izjavio je Feliks, a potom dodao:

– Može biti dobro za nas da igramo protiv ovakvih timova. Znamo to, jer možemo da iskoristimo kontranapade. Srbija je dobar tim, ima dobre igrače i otvoriće se više od Azerbejdžana. Nama može biti korisno jer neće biti toliko zatvoreni pozadi.

On ističe da ga ni najmanje ne zabrinjava ‘mršava’ pobeda od 1:0 nad Azerbejdžanom.

– Nismo uspeli da postignemo više golova, ali stvorili smo bezbroj prilika, a njihov golman se takođe odlično pokazao. Nadamo se da ćemo u sledećoj utakmici moći da postignemo više golova. Bio sam blizu postizanja pogotka, kao i ostale kolege, ali moramo da nastavimo da radimo da bi se stvorile mogućnosti – zaključio je Feliks.

Susret između Srbije i Portugalije igra se u subotu od 20:45 na stadionu ‘Rajko Mitić’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter