5
Domaći fudbal

FOTO: Nikola Mitić / Crvena zvezda

ZAMENA SPREMNA: Milojevića menja nekadašnji strateg Partizana!?

Objavljeno: 25.03.21 u 13:24

Jedan odlazi, drugi dolazi.

Rođen je u Nemačkoj, ali ima srpske korene i svoje prve fudbalske korake napravio je na travnatim terenima širom Srbije. Vuk Rašović je svojevremeno bio trener Partizana, ali i igrač u dva mandata, zabeleživši preko 100 nastupa za ‘crno-bele’.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

Pre nekoliko dana pojavila se vest da Vladan Milojević napušta Al-Ahli, a čini se da je spremna zamena. Nekadašnji strateg Partizana je ozbiljan kandidat da sedne na klupu tima koji je do skoro vodio Milojević.

Rašović je od 2017. u Aziji, gde je vodio ekipe Al Faisalija, Al Dafre i Al Vade. Pre odlaska na bliski istok, bio je trener Teleoptika, Partizana, Napretka i Dinamo Minska.

0
0

5 Komentara

  1. Kakav glup naslov! Rođen u Nemačkoj ali ima srpske korene. Pa čovek i jeste Srbin to što je rođen tamo nema nikakve veze a po njegovoj karijeri bi se reklo da u Nemačkoj nije ni živeo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Valjao je Zvezdi ,ali samo prve sezone,igrali dobar fudbal,proleće u Evropi,egal sa Rusima,a onda promenio formaciju,način igre…

    0
    0
    Odgovori
  3. NARAVNO..DOBIO COVEK OTKAZ I SADA NEKA KAZE STA ZELI..TAKO JE..SAMO JE VALJAOZVEZDI…NIKAKAV KVALITET…IMA OVIH NIZERAZREDNIH KLUBOVA KOD NAS..PREUZECE NEKOG OD NJIH..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter