1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VELIKI POTPIS NA ‘MARAKANI’: Talentovani napadač stavio paraf na novi ugovor!

Objavljeno: 25.03.21 u 15:26

Veliki posao Crvene zvezde!

Sjajni mladi talentovani napadač Marko Lazetić rođen 2004. godine, potpisao je novi ugovor sa Crvenom zvezdom. On je potpisao ugovor na tri godine, odnosno do leta 2024. godine.

‘Zaista sam presrećan i veoma mi je drago što klub veruje u mene. Nadam se da ću opravdati poverenje dobrim igrama u crveno-belom dresu. Raduje me činjenica da ću jednog dana zaigrati na punoj Marakani i biti u prilici da ispunim dečački san svakog navijača našeg velikog kluba’ – rekao je Lazetić i dodao.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

‘Iskustvo koje trenutno stičem igrajući za prvi tim Grafičara mi veoma pomaže, jer je velika razlika između omladinskog i seniorskog fudbala. Iz utakmice u utakmicu sve više napredujem, što mogu da primetim, a uskoro se nadam da ću dobiti priliku u Crvenoj zvezdi. Moj san, koji će se nadam se ostvariti, je da budem najbolji strelac Zvezde i od toga nikad ne odstupam.’

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter