0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

TRENERU DINAMA PRETI NOVA KAZNA! Recko na udaru Disciplinske komisije!

Objavljeno: 25.03.21 u 20:35

Trener fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja, Dragan Antić Recko, ponovo se nalazi na udaru Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Članovi prvostepenog organa pokrenuli su postupak protiv Dragana Antića po više osnova, prenosi ‘Sport klub’.

Prijavljen je zbog nepoštovanja i omalovažavanja odluke o suspenziji, izrečenoj na prethodnoj sednici Disciplinske komisije. Trener prvoligaša iz Vranja ulazio je pre početka u službene prostorije i nekorektne ponašanje, prema navodima u postupku, pokazivao je i tokom utakmice.

Antiću se na teret stavlja i što je utakmicu sa pirotskim Radničkim (3:2), proteklog vikenda, gledao sa tribina. Organizacijom utakmica u kovid uslovima ni to nije dozvoljeno.

Odluka se očekuje na narednoj sednici Disciplinske komisije FSS, kojom predsedava Ivan Nikolić.

Podsetimo, odlukom istog organa, Antić je 18. marta kažnjen izbacivanjem iz fudbala na 18 meseci. Na utakmici sa Trajalom u Kruševcu, bahato se ponašao prema službenim licima. Klupu je morao da napusti zbog dva žuta kartona i tada je uz salvu uvreda, na intervenciju obezbeđenja, bukvalno sklonjen sa klupe.

Prethodno je u istoj sezoni kažnjavan tri puta zbog manjih prekršaja.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter