0
Fudbal

FOTO : SCreenshot

SELEKTOR SANTOŠ SPREMAN ZA SRBIJU: Otkrio kako misli da pobedi ‘orlove’!

Objavljeno: 25.03.21 u 11:14

Reprezentacija Portugala gostuje u Beogradu reprezentaciji Srbije u subotu od 20 i 45 u bitnoj utakmici u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru.

Reprezentacija Portugala pobedila je Azerbejdžan u prvom kolu kvalifikacija minimalnim rezultatom od 1:0, što je negde i zabrinulo trenera Fernanda Santoša pred okršaj sa Srbijom.

Favorit na ovom meču ostaju gosti, i posle neubedljive pobede protiv Azerbejdžana, a Santoš je imao samo reči hvale za naše ‘orlove’.

“Uvek postoji neki zaključak koji možemo izvući, ali utakmica protiv Srbije će biti totalno drugačija od ove sa Azerbejdžanom. Srbija ima igrače velikog kvalitetna i to će svakako biti veliki izazov za nas. Ukoliko izgubimo sposobnost organizacije igre, moramo da nađemo drugi način da postignemo gol. Ne mogu da kažem da smo protiv Azerbejdžana pokazali dobru igru, ali sada smo mislima usmereni ka Srbiji“ – rekao je Santoš.

MOŽDA CE VAS ZANIMATI

On je ubeđen da reprezentacija Srbije ima mnogo bolji tim od prethodnog protivnika.

“Srbija je drugačiji protivnik, napadaće više, utakmica će biti ujednačenija, a to može biti pozitivno za nas“ – kazao je Santoš.

Trener Portugala je rešio da odmori neke bitne igrače u meču sa Azerbejdžanom da bi bili potpuno spremni pred meč sa Srbijom što je bilo za očekivati, međutim Santoš je to negirao.

“Ne, nisu to bile mere zbog Srbije, ali svakako moramo imati u vidu da je dosta igrača odigralo već mnogo utakmica ove sezone. Protiv njih ćemo morati da napadamo i da se branimo dobro, a napad će biti dobar samo ukoliko budemo organizovani. Nalazimo polako koncept kako da izbalansiramo ofanzivu i defanzivu, mislim da ćemo uspeti“ – zaključio je Santoš.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter