0
Fudbal

FOTO: FSS

PAVLOVIĆ ZADOVOLJAN: ‘Idemo hrabro!’

Objavljeno: 25.03.21 u 14:23

Nakon pobede mnogo razloga za zadovoljstvo imao je sjajni mladi štoper – Strahinja Pavlović.

Uprkos tome što je Srbija primila dva gola od slabašne Irske, Strahinja Pavlović je pružio jednu zaista dobru partiju.

‘Uoči dolaska u Beograd nisam bio siguran 100 odsto šta će selektor Stojković da odluči. Tek kada sam saznao u kojoj ćemo formaciji da dočekamo Irce, ponadao sam se da ću dobiti mesto u izabranih 11. I, dobio sam, na moju veliku sreću. Ispalo je kako se poželeti može. Ono prvo, osnovno, najbitnije: Srbija je upisala tri boda.’

Na pitanje šta je Piksi zahtevao od igrača, rekao je..

Hteo je posed, smirenost… Malo smo zakomplikovali u završnici…‘ – a potom i progovorio o Portugalu.

‘Najkvalitetnija reprezentacija u grupi. To se zna. Ali, šta se ne zna? U fudbalu se nikad unapred ne zna rezultat. Srbija će hrabro. Ne sumnjam. Srbija će opet na ceo plen. Izvesno. U dečačkim danima, uvek sam se opredeljivao za njega, bio mi je zanimljiviji od Mesija, ne napušta me takav stav. Ukoliko dobijem selektorovo poverenje, u subotu ću konačno i izbliza da ga upoznam, da se s njim nađem u borbi za loptu…Da li sam uopšte nekad smeo i da pomislim da će doći taj dan? Ma, sjajno. Super.’ zaključio je Pavlović.

Intervju odradio – Sport Klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter