0
Fudbal

FOTO: Screenshot

IRCI OČAJNI NAKON PORAZA: Nisu nam svirali čist penal!

Objavljeno: 25.03.21 u 11:38

Trener Iraca Stiven Keni ogorčen je na sudiju Davidea Masu što nije svirao penal iz Irsku.

Naime, iako je reprezentacija Srbije bila mnogo bolji rival, Keni smatra da je u drugom poluvremenu trebao da bude sviran penal za njegovu ekipu nakon što je Stefan Mitrović startovao na Aronu Koloniju i da bi taj penal bio dovoljan da gosti odu kući bar sa jednim bodom.

“To sa Aronom Konolijem, to je penal za vođstvo od 2:1. Ne bismo izgubili utakmicu posle 2:1 u drugom poluvremenu, to je sigurno. Ne kažem da bismo pobedili, ali ne vidim kako bismo je izgubili. To je bio ključan momenat. Posle smo primili drugi, razočaravajući”, decidirano će irski selektor.

Komentarisao je takođe svog golmana koji je po mišljenju mnogih loše odreagovao kod drugog gola, kada ga je lobovao Aleksandar Mitrović.

“Mark je izvrstan mladi golman, zaista dobar golman, ne igra u Bornmutu, ali ima sjajnu budućnost ispred sebe. Kod prvog i trećeg gola ništa nije mogao. Sve skupa, Mark ima sjajnu budućnost pred sobom”.

O Srbiji ima samo reči hvale, mada nije rekao da smo bili bolji u ovom susretu.

“Srbija je veoma dobar tim, sa opasnim napadačima, ali razočarani smo što smo izgubili. Sve skupa je bila izjednačena utakmica. Pre drugog gola smo imali par napada, bilo je tu dobrih stvari. Kažem, Srbija je izvanredan tim, ne kažem da nije, ali da li su bolji od nas? Večeras nismo videli mnogo u prilog toj tezi. Dali su drugi gol, to je prelomilo i kraj. Pre toga nismo bili pod posebnom pretnjom, osim kod prekida. Dali su nam gol iz prve šanse”, sumira utiske Keni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter