0
Fudbal

FOTO: Twitter

REPREZENTATIVAC IRSKE PRED DUEL SA ‘ORLOVIMA’: ‘Srbija ima dobar tim, siguran sam da će nas napasti’

Objavljeno: 24.03.21 u 13:20

Fudbaleri reprezentacije Republike Irske optimisti su pred okršaj sa Srbijom na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ali su svesni da će ‘Orlovi’ napasti svom snagom u želji za pobedom.

Utakmica se igra na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 20.45 i svakako da će biti jedan od zanimljivijih na startu kvalifikacija za šampionat koji će se održati u Kataru naredne godine.

Defanzivac Evertona Šejmus Kolman uveren je da izabranici selektora Stivena Kenija, bez obzira što su stigli oslabljeni, mogu da naprave bitan korak ka krajnjem cilju.

Srbija ima dobar tim. Još ne znamo u kakvoj formaciji će igrati, ali znam da su njihovi spoljni igrrači veoma dobri i brzi. Imaju i Dušana Tadića i Aleksandra Mitrovića u napadu, tako da sam siguran da će nas napasti u pokušaju da ostvare dobar rezultat, ali i mi verujemo u sebe. Imamo plan i jedva čekamo početak meča. Bilo bi sjajno da ostvarimo dobar rezultat, to bi nam značilo za nastavak kampanje – rekao je Kolman.

Problem za selektora Irske je pozicija golmana. Veruje se da će na golu biti 21-godišnji Mark Travers, a tu je i još mlađi Gejvin Bazanu.

– Imamo pravi blagoslov što imamo Darena Rendolfa, ali i to što imamo veoma dobre mlade golmane koji veruju u svoje sposobnosti. Neke od njihovih odbrana na treningu bile su neverovatne i ko god da stane na gol trebalo bi da uživa u tome. U Marka ne sumnjam nimalo, a što sam video i u Gejvinovim mečevima pokazuje da je veoma dobar mlad golman – kazao je igrač Evertona, koji nije igrao na prethodnih devet mečeva za nacionalnu selekciju.

– Ne mogu da opišem kako mi je sve nedostajalo. Stalno sam mislio na utakmice. Ne mogu ni da se setim kad sam prošli put igrao, tako da je sjajan osećaj biti ponovo sa kolegama, stručnim timom i nositi opet ovaj zeleni dres. To je sve što kao igrači želimo – zaključio je Kolman.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter