0
Fudbal

FOTO: FSS

PIKSIJEVI ORLOVI SE DOBRO KOTIRAJU: Kladionice veruju u Srbiju, ovakve kvote dugo nisu viđene kada je naša selekcija u pitanju

Objavljeno: 24.03.21 u 10:40

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje novi ciklus kvalifikacija…

Nacionalni tim Srbije pod vođstvom novog selektora Dragana Stojkovića Piksija počinje kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine, utakmicom protiv Republike Irske od 20 časova i 45 minuta na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Nakon neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ovo je novi ciklus i nova nada da će ‘orlovi’ zaigrati bolje i uspeti da se domognu krate za Katar.

Legendarni Dragan Stojković je nedavno došao na kormilo reprezentacije i počeo da širi zarazni entuzijazam i optimizam, napravio neke promene, pa je utisak da je atmosfera u taboru ‘orlova’ veoma dobra, uprkos dešavanjima u Savezu, kao i izjavama pojedinih, sada već bivših reprezentativaca.

FOTO: FSS

Tu energiju Piksija prepoznale su i kladionice, ali i činjenicu da gosti dolaze bez nekoliko važnih igrača pa je tako Srbija prema bukmejkerima ozbiljan favorit protiv Irske. Kladionica ‘Oktagon Bet’ nudi kvotu od 1,75 na pobedu Srbije, kvota na remi je 3,30, dok se pobeda Irske kotira sa 5,25.

Podsetimo Irska dolazi oslabljena u Beograd, posebno na poziciji golmana, pa će protiv ‘orlova’ braniti čuvar mreže iz treće lige, što je takođe uticalo i na bukmejkere da Srbiju označe kao favorita. Sa druge strane, selektor Srbije je najavio ofanzivnu igru, pa tako ne bi bilo iznenađenje da bude i više golova, a Oktagon na igru za tri ili više golova nudi kvotu 2,25.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter