0
Košarka

FOTO: Senko Župljanin

KLS: Dinamik posle produžetka savladao Novi Pazar

Objavljeno: 24.03.21 u 20:50

U zaostaloj Košarkaškoj utakmici Košarkaške lige Srbije, Dinamik je pobedio domaćina OKK Novi Pazar posle produžetka rezultatom 96:91 (29:17, 24:18, 20:22, 8:24, 15:10)

Gubili su Pazarci i preko 20 razlike tokom utakmice, ali su na kraju smogli snage, preokrenuli su ovu dramatičnu utakmicu koja se završila nerešenim rezultatom i ako su i jedna i druga ekipa imali napad za preokret, ali su njihovi igrači promašili u odlučnim minutima.

FOTO: Senko Župljanin

Najviše pogodaka za domaćina je postigao Patrik Rembert 29, a kod Dinamika Bojan Tomašević 24.

Treba napomenuti da su košarkaši Novog Pazara ostali bez pomoci svog trenera Darka Kostića od 20 min. koji je kažnjen tehničkom greškom i isključenjem mora se priznati da glavni sudija je večeras donosio zaista čudne odluke pogotovo na štetu domaćina i time pokvario ovaj zaista zanimljiv, borben, ali fer susret.

Nakon produžetaka ekipa Dinamika nije dozvolila iznenađenje i rutinski privela utakmicu u svoju korist 15-10 za konačnih 96:91.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter