0
Košarka

FOTO: Screenshot

JOKIĆ U ŠOKU ZBOG TRAGIČNIH VESTI: Centra Denvera pogodila smrt Srbina, koji je izgubio život u masakru u Koloradu – ‘Kako je moguće?’

Objavljeno: 24.03.21 u 09:40

Srpski centar se osvrnuo na nedavna tragična dešavanja u Americi.

Košarkaš Denvera Nikola Jokić bio je pogođen tragedijom u Koloradu, u kojoj je život izgubio i jedan Srbin, 23-godišnji Neven Stanišić.

Nakon meča sa Orlandom, Jokića su pitali da li je na njega uticala tragična več, uoči ove utakmice, koji je Denver dobio.

On je poslao podršku porodicama žrtava, a posebno je pomenuo svog sunarodnika.

– Takve stvari se dešavaju u svetu i samo te pogode. Mislima smo uz porodice, mislim da je jedan momak bio Srbin. To je nešto što… Niko ne želi da prihvati. Ne želi niko da se takve stvari dešavaju… To je uvrnuto, uvrnuto je da je tako nešto uopšte moguće, da neko tako nešto može da uradi. Šaljem molitve porodicama, rekao je Jokić.

Što se meča tiče, Jokić je bio samokritičan zbog pada u drugom poluvremenu.

– Imali smo prednost u 1. poluvremenu, sjajno smo igrali u odbrani, fenomenalno u napadu, u trećoj deonici smo igrali nekako svako za sebe, bilo je ishitrenih šuteva, davali smo im lake poene, sa jedne noge. Na kraju smo rutinski pobedili, ali nije bilo tako lako, dodao je on.


(VIDEO:YouTube/Denver Nuggets)

Srbin je nadigrao velikog prijateljsa, crnogorskog reprezentativca Nikolu Vučevića.

– Nikola je najviše od nas svih u NBA, on je primer profi sportista, igra vrhunski, bili smo dva puta na ol staru, momak je za primer, svoj deci, kakav treba da bude profesionalac. Malo se danas ispromašivao, nije ga išlo, ali to je bilo dobro za nas, zaključio je Nikola.

U masakru u Koloradu, Ahmad Al Alivi započeo je pucnajvu u supermarketu u mestu Bulder, a na pogrešnom mestu u pogrešno vreme bilo je desetoro ljudi, među kojima i Stanišić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter