0
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot/Instagram (hectorlombard)

UŽASNE SCENE NA MMA TURNIRU: Muškarac pucao pored oktagona tokom borbe, publika vrištala – nastao pravi haos! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.21 u 15:55

Ružne scene obeležile su jedan turnir u mešovitim borilačkim veštinama…

Velika panika viđena je nedavno na jednom amaterskom MMA takmičenju, kada je nepoznati muškarac izvadio pištolj i pucao u plafon.

Naime, sve se zbilo Pal Biču na Floridi, a pucnju je prethodila svađa grupe muškaraca. Jedan od njih je prvo bacio stolicu među gledaoce, zbog čega je reagovalo obezbeđenje, dok je spiker preko zvaničnog razglasa pozvao sve da se smire.

Činilo se da je uspeo u tome, ali tu nije bio kraj ružnim scenama… Pomenuti muškarac je onda izvadio pištolj, opalio metak i tako izazvao haos publike i opšti metež. Evakuacija publike je vrlo brzo započeta, a na lice mesta je stigla i policija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hector Lombard (@hectorlombard)

Događaju je pristustvovao i bivši UFC borac Ektor Lombard koji se oglasio putem Instagrama posle incidenta i pored video snimka je napisao:

– Ovaj momak je upravo pucao iz pištolja usred meča u amaterskoj kategoriji. Sramotno i kukakvičko ponašanje upropastilo je sjajnu noć i borbu.

Da ovo nije sve svedoči pisanje američkih medija, koji navode da policija istražuje dva pucnja, mada se na snimku čuje i vidi kako je ispaljen samo jedan hitac.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter